Головна Новини Суспільство події УЗ запускає «Лижний експрес»: як курсуватиме поїзд
commentss НОВИНИ Всі новини

УЗ запускає «Лижний експрес»: як курсуватиме поїзд

Укрзалізниця знову запустить «Лижний експрес» до курорту

2 грудня 2021, 11:59
Поділіться публікацією:

Зі столиці України до Славського курсуватиме за новим маршрутом поїзд Інтерсіті+ під назвою "Лижний експрес". Про це повідомляють в прес-службі Укрзалізниці.

УЗ запускає «Лижний експрес»: як курсуватиме поїзд

Інтерсіті+ возитиме українців на курорт, фото з Twitter

Поїзд курсуватиме не щодня, а лише в окремі дати. Відомо, що експрес їхатиме 24, 26 та 30 грудня 2021 року, 2, 6, 8 січня 2022 року. "Лижний експрес" №745/746 сполученням Київ — Славське буде відправлятися зі столиці о 6 годні ранку й прибуватиме до Славського пообіді, о 13:54.

З курорту поїзд відправлятиметься о 16:20 й довозитиме туристів до столиці о 23:50. У дорозі туристи перебуватимуть  понад сім годин. Експрес зупинятиметься на станціях Святошин, Коростень, Львів, Стрий та Сколе.

Повідомляється, що цим маршрутом запустять швидкісний поїзд марки Hyundai Rotem. У минулому році вже курсував такий експрес. Послугами УЗ за цим маршрутом скористалися понад 26 тисяч громадян.

Нагадаємо, що у Славському знаходиться гірськолижний курорт в Карпатах.

Як повідомляв портал "Коментарі", "Укрзалізниця" почала великі реформи для оновлення транспортної галузі. Вже стартувала президентська програма "Велике будівництво" для української залізниці. Тому через два роки ця галузь має повністю оновитися й покращити якість послуг, які вона надає для українців.

Також ми повідомляли, що "Укрзалізниця" витратить мільярд гривень на те, щоб добудувати київський залізнично-автомобільний міст, який ще інколи називають "міст Кірпи" або "Дарницький міст". Цей міст є одним з найдорожчих об'єктів України, бо на його будівництво витратили до 1,5 млрд доларів в 2004-2011 роках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини