Головна Новини Суспільство події На українському курорті п'яний відпочивальник напав на поліцейського
commentss НОВИНИ Всі новини

На українському курорті п'яний відпочивальник напав на поліцейського

Співробітникові поліції була потрібна допомога медиків

31 липня 2021, 18:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В смт Кирилівка стався напад на співробітника патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Запорізької області.

На українському курорті п'яний відпочивальник напав на поліцейського

У Кирилівці напали на поліцейського. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на території однієї з баз відпочинку на косі Пересип, чоловік, що приїхав з Полтавської області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння заважав іншим відпочивальникам і провокував бійку. Про це власник бази сповістив поліцейських.

Після прибуття на місце події, правоохоронці намагалися поговорити з буйним чоловіком, але той зовсім не реагував на їх слова і зауваження. Щоб припинити його хуліганські дії, співробітникам поліції довелося застосувати наручники. Дебошира доставили в сектор поліцейської діяльності.

Перебуваючи в відділенні поліції, під час складання адміністративного протоколу, затриманий накинувся на співробітника поліції і завдав йому удар ногою по тулубу.

Потерпілому викликали швидку допомогу, а потім правоохоронець ще раз звернувся до мед закладу в місті Мелітополь для надання допомоги після нападу.

Зловмисника затримали за ч. 2 ст. 345, що означає насильство по відношенню до поліцейського. На даний момент вирішується питання повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального злочину. За напад на співробітника правоохоронних органів йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем. Інцидент трапився на очах у покупців і співробітників магазина.

Також портал "Коментарі" писав про те, що під Запоріжжям напали на чоловіка, катували і погрожували вбити. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини