Головна Новини Суспільство події На турецькому курорті розстріляли мафіозі з України
commentss НОВИНИ Всі новини

На турецькому курорті розстріляли мафіозі з України

Азербайджанець, відомий на прізвисько "Лота Гулі", який перебував у розшуку в Україні, був убитий в Анталії пострілом в голову

20 серпня 2020, 09:56 comments2208
Поділіться публікацією:

У Туреччині розстріляли кримінального авторитета Надіра Саліфова, який проживав в Україні та створив тут угруповання, що займається рекетом. Азербайджанець, відомий на прізвисько "Лота Гулі", який перебував у розшуку в нашій країні, був убитий в ресторані Анталії пострілом в голову. Про це пише видання TGRT-haber.

На турецькому курорті розстріляли мафіозі з України

Відомо, що стріляв у "Лота Гулі" інший кримінальний авторитет його ж національності на прізвисько "Хан". Він випустив в лоб своєї жертви 4 кулі. І хоч медики намагалися врятувати чоловіка, поранення виявилися не сумісні з життям. Що ж стосується "Хана", його вже затримали.

Відзначимо, що в Азербайджані Надіра Саліфова називають головою мафії, а в Україні він створив угруповання, яке назвав на честь себе "Лота Гулі". Її учасники й зараз займаються рекетом і викраденнями людей на півдні країни. Так, нещодавно співробітники СБУ затримали в Одесі двох членів банди.

На турецькому курорті розстріляли мафіозі з України - фото 2

Нагадаємо, днями в Маріуполі невідомий в шапці та з бородою, як у Діда Мороза, скоїв збройний напад на охоронця комбінату. Увірвавшись на підприємство, зловмисник випустив п'ять куль в 58-річного чоловіка, після чого втік. Копи кажуть, що кинули на пошук так званого Діда Мороза весь особовий склад поліції, опитали всіх свідків і переглянули всі камери спостереження. Тим часом 58-річний охоронець бореться за життя в лікарні. У поліції кваліфікували напад як замах і просять усіх, хто знає хоч якусь інформацію у цій справі, допомогти слідству, зателефонувавши за номером 102.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини