Головна Новини Суспільство події На трасі Одеса-Мелітополь сталася масштабна ДТП: загинули та постраждали люди (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Одеса-Мелітополь сталася масштабна ДТП: загинули та постраждали люди (ФОТО)

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії

29 листопада 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Цього понеділка в Одеському регіоні на автостраді Одеса – Мелітополь мала місце смертельна автотроща. В ній зіштовхнулись два автомобілі "ВАЗ" та іномарка. Вже старший пасажир загинув, шістьох інших  пасажирів різного віку з ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу. Про це інформує  Нацполіція  Одеського регіону.

На трасі Одеса-Мелітополь сталася масштабна ДТП: загинули та постраждали люди (ФОТО)

На трасі зіштовхнулися 3 автомобілі (фото: Нацполіція)

 За оприлюдненим повідомленням, кермувальник першого "ВАЗу" допустився помилки, не впорався з управлінням та раптово з’явився на зустрічній смузі руху  перед іномаркою, яку й протаранив. Водій другогої "Лади", яка мчала за іномаркою,  не оцінив аварійну ситуацію, вчасно не загальмував, через що так само зіштовхнувся з цим авто.

 Наслідки дорожньо-транспортної пригоди плачевні. Пасажир 61-річного віку, який був в салоні однієї з машин, отримав смертельну травму. Шістьох інших подорожуючих, наймолодшому з яких було 24, а найстаршому -65 років з різними ушкодженнями медики швидкої забрали до найближчого медичного закладу.

 Зраз там працюють працівники слідства, які спілкуються зі свідками та з’ясовують всі обставини потрійної автотрощі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що іномарка збила дитину в Одеській областіНа місце очевидці викликали "швидку" та поліцію. Однак хлопчик помер від травм посеред дороги. Лікарі констатували смерть дитини. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Відомо, що водій за кермом автомобіля марки "Dodge Charger" потрапив у аварію в межах села. На дорозі зіткнулися юний велосипедист та водій авто. Дитина їхала дорогою й, попередньо, зробила маневр на дорозі у вигляді повороту.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини