Головна Новини Суспільство події На Титані знайшли людські останки: нова інформація про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

На Титані знайшли людські останки: нова інформація про трагедію

Завершились пошуки останків пасажирів і уламків батискафа "Титан". Невдовзі почнуться судові слухання щодо трагедії.

12 жовтня 2023, 13:05 comments4213
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Людські останки були знайдені через чотири місяці після аварії підводного човна "Титан" під час його занурення до затонулого корабля "Титанік". Експерти намагаються встановити точну причину трагедії, після чого відбудеться суд, щоб визначити винних у загибелі пасажирів підводного човна OceanGate.

На Титані знайшли людські останки: нова інформація про трагедію

Батискаф "Титан". Фото з відкритих джерел

У червні п’ятеро осіб намагались використали батискаф "Титан", щоб опуститись на глибину близько 4 км для огляду британського пасажирського лайнера "Титанік", який затонув у 1912 році. Однак невдовзі зв’язок з командою було втрачено. Багатоденні пошуки, які почалися після зникнення "Титана" з радарів, привернули увагу всього світу. Вважається, що батискаф вибухнув 18 червня, коли занурився у води Атлантичного океану.

Тепер берегова охорона повідомила, що підйом і транспортування частин зниклого підводного човна було завершено, а на поверхні уламків були знайдені людські останки. Вони були зібрані та доставлені американським лікарям для дослідження.

Серед загиблих, які брали участь у зануренні був британський бізнесмен Геміш Гардінг, пакистанський підприємець Шахзада Давуд і його син, а також французький дослідник Поль-Анрі Наржоле і генеральний директор OceanGate Стоктон Раш.

Після завершення пошуків останків пасажирів і уламків "Титана", слідча комісія продовжить аналіз і допит свідків перед судом у справі про трагедію. Після трагедії з батискафом "Титан" та загибеллю директора Стоктона Раша компанія OceanGate збанкрутувала.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стали відомі останні хвилини життя екіпажу батискафа "Титан".

Також "Коментарі" писали, що було ідентифіковано всіх людей на борту зниклого підводного човна, що мав дослідити "Титанік".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини