Головна Новини Суспільство події Катастрофа "Титана": стали відомі останні моменти життя екіпажу
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа "Титана": стали відомі останні моменти життя екіпажу

Очікувалось, що п’ятеро пасажирів перебуватимуть у майже повній темряві та слухатимуть улюблену музику під час занурення "Титана".

3 липня 2023, 13:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дружина та мати двох загиблих на борту підводного човна "Титан", що спускався до "Титаніка" розповіла про, ймовірно, останні хвилини на батискафі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання LBC.

Катастрофа "Титана": стали відомі останні моменти життя екіпажу

Підводний човен "Титан". Фото з відкритих джерел

Крістін Давуд розповіла в інтерв'ю, що організатори просили її не хвилюватись, коли батискаф втратив зв’язок з поверхнею під час занурення.

Її чоловік Шахзад Давуд і син Сулеман Давуд ймовірно, загинули миттєво в результаті вибуху, який знищив судно менше ніж через дві години після занурення 18 червня. Жінці розповіли, що під час подорожі для економії енергії більшість світла на судні "Титан" було вимкнено. Прожектори збирались увімкнути вже поблизу затонулого "Титаніка". Таким чином мандрівники очікували стати тими небагатьма, хто на власні очі побачить уламки легендарного корабля "Титанік", які знаходяться на глибині близько 4 тис. метрів.

Пасажири знаходились практично у повній темряві, а світло було лише від моніторів батискафа. Окрім того, п’ятьом загиблим було дозволено завантажити улюблену музику, яку вони слухали під час занурення. Організатори також вказували, що під час занурення на таку глибину у вікні підводного судна пасажири будуть бачити біолюмінесцентне морське життя.

Нагадаємо, що 18 червня пропав зв’язок з підводним човном "Титан". Після кількаденних пошуків виявили уламки корабля. Найімовірніше, що батискаф вибухнув під водою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ідентифіковано всіх людей на борту зниклого підводного човна, що мав дослідити "Титанік".

Також "Коментарі" писали про те, чому занурення батискафа виявилося фатальним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини