Головна Новини Суспільство події На Тернопільщині під час матчу помер футболіст: що сталося на полі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Тернопільщині під час матчу помер футболіст: що сталося на полі

Лікарі "швидкої" намагалися реанімувати молодика більше години

16 серпня 2021, 16:15 comments1144
Поділіться публікацією:

На Тернопільщині під час матчу помер футболіст: що сталося на полі

Посеред матчу помер футболіст, фото з відкритих джерел

На Тернопільщині, в Ланівцях, раптово помер футболіст місцевої команди "Обрій-Ланівці". Про це повідомляє ТСН.

У неділю, 15 серпня, молодику стало зле після першого матчу. На другий матч футболіст Андрій Герасимчук не вийшов. Він хотів піти додому через погіршення самопочуття, однак дійти до оселі не встиг. Андрій знепритомнів на футбольному полі, коли почався другий матч.

Гру припинили. На місце події колеги Андрія викликали "швидку".

Лікарі приїхали оперативно та почали реанімувати футболіста. Втім через півтори години реанімаційних заходів, що не дали результату, констатували смерть 29-річного Андрія. На місце приїхала слідчо-оперативна група. Тіло відправили на експертизу для встановлення причин смерті. За фактом дані внесені до Єдиного реєстру державних розслідувань. Обставини смерті футболіста з'ясовуються.

За словами Андрія Засядька, представника місцевого футбольного клубу "Обрій-Ланівці", футболісти не чули раніше жодних скарг на здоров’я від Андрія.

Андрій Герасимчук грав у клубі понад 10 років, був одружений. Співчуття рідним, товаришам і колегам померлого Андрія від імені Асоціації футболу Кременецького району висловив начальник відділу інфраструктури, інвестицій та житлово-комунального господарства Лановецької міськради Сергій Ходанович.

Як повідомляв портал "Коментарі", стали відомі нові факти про смерть мера Кривого Рогу Констянтина Павлова. У поліції не виключають варіанту, що міського голову могли довести до самогубства. Наразі слідчі розглядають три версії трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини