Головна Новини Суспільство події У Рівненській області вчителя засудили за розбещення учениці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області вчителя засудили за розбещення учениці

8 жовтня 2021, 04:30
Поділіться публікацією:

У Рівненській області суд визнав винним 22-річного вчителя танців в розбещенні своєї 10-річної учениці й присудив йому три роки умовного терміну. Про це йдеться в суддівському вироку, опублікованому на сайті Єдиного держреєстру судових рішень. Відзначається, що чоловік посилав 10-річній дівчинці непристойні фото і відео і вимагав у неї її фото без одягу. За це його засудили на три роки умовного терміну і відсторонили від викладання протягом цього терміну. Він повинен сплатити 100 тис. грн моральної шкоди. Зазначається, що з кінця січня до середини лютого 2021 року 22-річний учитель розбещував свою ученицю.

У Рівненській області вчителя засудили за розбещення учениці

Учениця - фото з відкритих джерел

Зокрема, він надсилав 10-річній дівчинці фото своїх геніталій, листуватися і спонукав дитину передавати еротичні фото і відео. Згодом листування побачила мама дівчинки, і почала розпитувати дочку. Дівчинка пояснила, що через страх, що вчитель її зустріне і зашкодить, нікому про це не розповідала.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області чоловік розбещував малолітніх. Про це повідомляє видання ТСН. Як стало відомо, інцидент стався в селищі Солоне. До правоохоронних органів звернулася 26-річна місцева мешканка, яка розповіла про те, що 62-річний чоловік розбещував її дочок 9 і 11 років. За її словами, зловмисник регулярно запрошував малолітніх до себе додому, показував їм свої статеві органи й торкався ними до дітей. Про це їй розповіли самі дочки. Правоохоронці затримали правопорушника. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі чоловік посеред вулиці розбещував школярку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини