Головна Новини Суспільство події На Прикарпатті покарали чоловіка, який готував "замах" на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

На Прикарпатті покарали чоловіка, який готував "замах" на Зеленського

Чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі

7 жовтня 2021, 17:38
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківському міському суді покарали чоловіка, який у грудні 2020 року заявив про підготовку замаху на державного главу Володимира Зеленського. Зокрема, винний говорив про нібито мінування резиденції "Синьогора", куди їхав український лідер під Новий рік. Чоловік засуджений до трьох років позбавлення волі. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на Реєстр досудових рішень.

На Прикарпатті покарали чоловіка, який готував "замах" на Зеленського

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Зазначається, що в грудні минулого року чоловік зробив розсилку на електронну пошту Служби безпеки та інших державних відомств, в якій написав про підготовку замаху на Володимира Зеленського. У листах обвинувачений написав: "Я готую замах на президента України в Гуті ".

Після такої інформації, співробітники правоохоронних органів провели огляд резиденції "Синьогора", проте не виявили на місці вибухових пристроїв та інших підозрілих речовин.

Журналісти повідомляють, що чоловік зізнався в скоєному, пояснивши свій вчинок перевіркою готовності правоохоронців для забезпечення захисту президента країни. Надалі суд засудив його до трьох років в'язниці. Однак через те, що підсудний не відбув частину покарання після попереднього схожого інциденту, йому додали ще один місяць.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" говорилося, що українця незаконно засудили до позбавлення волі на строк понад шість років. Чоловіка відправлять в колонію суворого режиму в Сімферополі. Такий вирок Андрію Затхею виніс суддя так званого "Верховного суду Криму". Андрію повідомили про підозру в тому, що він нібито готував диверсію на включеному півострові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини