Головна Новини Суспільство події На пляжі в Одеському районі відпочивальник підірвався на міні
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі в Одеському районі відпочивальник підірвався на міні

Чоловік підірвався на морській міні в Одеському районі

11 червня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:








11 червня в морі на узбережжі в Одеському районі попередньо вибухнула морська міна. За даними речника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука,  ворожу міну зірвало з якоря й міна здетонувала в морі в 20 м від берега.

На пляжі в Одеському районі відпочивальник підірвався на міні

фото Нацполіції

В результаті вибуху загинув 50-річний чоловік з Донецької області, що перебував на пляжі з сином, дружиною та товаришем. Чоловіки пішли покупатися в морі, коли стався вибух. Інший чоловік не постраждав. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції Одеської області.

На місці працювали слідчі та вибухотехніки. За фактом буде відкрито провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, попередня кваліфікація — нещасний випадок.

"Поки мати із сином розкладали речі, батько вирішив заміряти глибину і температуру води. За кілька хвилин у воді пролунав вибух, чоловік отримав поранення несумісні з життям", — йдеться в повідомленні оперативного командування "Південь".

В Одеській області нагадали відпочивальникам про те, що треба дотримуватися правил безпеки та уникати купання, адже ворог встановив підводні міни. Такі вибухонебезпечні предмети вже не одноразово прибивало до берега. В поліції наголосили, що під час дії воєнного стану заборонено відвідувати узбережжя та купатися в морі.

"Вже були такі факти, що міни приносило на наші одеські пляжі. Причому це ті міни, що росіяни розкидали у Чорному морі. Вони офіційно це визнали, понад 400 штук розкидали. Вони не знають, де вони, ну і ми не знаємо, де може прибити до берега", – говорив Братчук на початку травня  у телемарафоні.

Як писав портал "Коментарі", українка з Одеси з сином виїхала за кордон до Словаччини. Жінка розповіла, як там приймають українських біженців та яку гуманітарну допомогу надають. З переїздом їй допомагали родичі, що поїхали туди ще в лютому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини