Головна Новини Суспільство події На пляжі в Каліфорнії розбився літак із ТОП-чиновником (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі в Каліфорнії розбився літак із ТОП-чиновником (ВІДЕО)

Пілот був змушений здійснити аварійну посадку і спробував приземлятися прямо на пляж, де в цей момент знаходилися відпочиваючі, які ні про що не підозрювали.

25 грудня 2022, 20:34
Поділіться публікацією:








Днями стало відомо про те, що невеликий приватний літак Cessna намагався здійснити екстрену посадку на пляжі, розташованому неподалік Лос-Анжелеса (США), проте пілоту не вдалося впоратися з керуванням і повітряне судно зазнало аварії.

На пляжі в Каліфорнії розбився літак із ТОП-чиновником (ВІДЕО)

Авіакатастрофа/ Фото з відкритих джерел

Внаслідок катастрофи загинув колишній мер міста Санта-Моніка Рекс Мінтер. Крім нього в літаку перебувала ще одна людина, яка отримала поранення і була доставлена до лікарні для надання медичної допомоги. Мінтер, на жаль, загинув на місці події від отриманих травм.

За даними місцевих ЗМІ, пілот був змушений здійснити аварійну посадку за десять хвилин після зльоту. Про поломку він дізнався в повітрі, про що свідчить розмова диспетчера і пілота. Так, у записі розмови можна чітко почути, як диспетчер попереджає пілота про те, що посадка на пляж може стати фатальною і каже йому наступну фразу: "Посадка на берег буде здійснена на ваш страх та ризик". На що пілот відповідає: "Хотілося б, щоб я мав інший вибір".

На кадрах, які зняли очевидці, видно, що літак намагається приземлитися на піщаному пляжі, проте в останній момент борт перевертається. За попередніми даними, внаслідок авіакатастрофи загинув колишній мер міста Санта-Моніка Рекс Мінтер.

Також повідомляється, що Мінтер був досвідченим пілотом, проте чи перебував він того дня за штурвалом — невідомо. Причини та обставини катастрофи встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США презентували найсучасніший у світі ударний бомбардувальник (ВІДЕО). Особливий акцент при розробці було зроблено на дальності радіусу дії бомбардувальника, проте конкретні деталі щодо цього є засекреченою інформацією.

Читайте також: Найновіший американський винищувач розбився під час посадки (ВІДЕО). На щастя, пілотові вдалося врятуватися — він швидко оцінив ситуацію, що склалася, і встиг катапультуватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини