Головна Новини Суспільство події На пляжі окупованого Криму стався зсув грунту: потерпілих рятували відпочивальники
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі окупованого Криму стався зсув грунту: потерпілих рятували відпочивальники

Земля впала на молодих чоловіка та жінку, що лежали на узбережжі

6 вересня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

На пляжі біля Севастополя стався зсув грунту. Відомо про двох потерпілих. Про це повідомляють у оперативній службі окупованого півострова.

На пляжі окупованого Криму стався зсув грунту: потерпілих рятували відпочивальники

Двоє людей постраждали від зсуву грунту на пляжі, фото МНС РФ

Неподалік селища Любимівка, на дикому пляжі стався зсув грунту. Відпочивальники подзвонили до чергової частини Центру управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по місту Севастополю та повідомили про ситуацію. На місце виїхала "швидка", слідчо-оперативна група та рятувальники 3-ї пожежно-рятувальної частини.

Відомо, що земля впала на молодих чоловіка та жінку, що лежали під земляним виступом на узбережжі. Травмованих передали медикам "швидкої" для госпіталізації. До операції залучалося 30 осіб та 9 одиниць техніки.

Попередньо, вага землі, що обвалилася, близько 20 тонн.

Як повідомляють на Telegram-каналі "Типичный Крым", відпочивальники допомогли потерпілим вибратися. У них тяжкі травми. Речі потерпілих залишилися під шаром піску та глини. 

Портал "Коментарі" писав, що в окупованому Криму проводяться масові затримання кримських татар російськими силовиками. Протягом 3 і 4 вересня у анексованому Росією Криму російські силовики викрали першого заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла і ще чотирьох кримських татар — Азіза Ахтемова, Асана Ахтемова, Шевкета Усеінова та Ельдара Одаманова. Як повідомила омбудсмен Людмила Денисова, 6 вересня в так званих "судах" тимчасово окупованого Криму відбудеться обрання запобіжного заходу затриманим. Директор Інституту світової політики, політичний експерт Євген Магда впевнений, що черговий виток репресій проти кримськотатарських активістів — це асиметрична відповідь Росії на проведення Кримської платформи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини