Головна Новини Суспільство події На оновленому Шулявському шляхопроводі Києва впали відразу три стовпи освітлення (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

На оновленому Шулявському шляхопроводі Києва впали відразу три стовпи освітлення (відео)

Рух транспорту паралізовано в усі чотири сторони

15 грудня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

На оновленому Шулявському мосту Києва НП — тут впали основи трьох ліхтарів для освітлення шляхопроводу. Очевидці повідомляють, що з огляду на відсутність будь-яких слідів кріплень в опорах, вони нічим не були зафіксовані, що призвело до падіння засобів освітлення менш ніж за рік експлуатації шляхопроводу. Відзначимо, з бюджету на будівництво моста витратили понад одного мільярду грн.

На оновленому Шулявському шляхопроводі Києва впали відразу три стовпи освітлення (відео)

На цей момент на шляхопроводі утворилася пробка з транспортних засобів, що призвело до паралізації руху на всіх чотирьох смугах.


Раніше "Коментарі" писали про те, що у російському Владивостоці відбулася масове дорожньо-транспортна пригода, що призвело до кількох постраждалим і однієї смерті. Так, зі зведення правоохоронців і слів очевидців стало відомо, що "винуватцем" аварії став вантажний транспортний засіб — бетонопомпа. По всій видимості, в автомобіля була несправна гальмівна система — перед в'їздом на міст через річку водій не впорався з керуванням, врізався в кілька легкових транспортних засобів, протаранивши їх. Серед таких була і маршрутка — від удару її відкинуло на тротуар, в результаті чого постраждали три пасажири.

Крім того, відомо, що в соціальних мережах з'явилося моторошне відео дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на Волині. На записі видно, що автомобіль Opel білого кольору по всій видимості через сильну ожеледь виїхав на зустрічну смугу руху, де на всій швидкості зіткнувся з вантажівкою DAF, який протягнув легковий автомобіль ще кілька десятків метрів. Opel в результаті ДТП зім'яло повністю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:15

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo

Бонн

15 грудня 2020, 19:31

Ага! "Трое столбов.".. Клефтюхи...

Пєтя

15 грудня 2020, 18:05

Жопорукі дибіли!


Новини