Головна Новини Суспільство події На Одещині знайшли повішеним поліцейського: ЗМІ дізналися ймовірну причину смерті та нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Одещині знайшли повішеним поліцейського: ЗМІ дізналися ймовірну причину смерті та нові подробиці

Копа знайшли мертвим у його сараї, з'ясували журналісти

13 вересня 2021, 17:43
Поділіться публікацією:

На  Одещині, в містечку Кодима минулої неділі покінчив життя самогубством місцевий поліцейський. Йому було лише 34 роки. Звістку про це журналістам УНІАН  підтвердили в пресслужбі Нацполіції Одещини.

На Одещині знайшли повішеним поліцейського: ЗМІ дізналися ймовірну причину смерті та нові подробиці

На Одещині знайшли повішеним старшого сержанта поліції (фото з відкритих джерел)

Покійний поліціянт був старшим сержантом, проходив службу теж на Одещині, в містечку Подільськ. Молодого чоловіка знайшли повішеним в господарській споруді. Працівник поліції наклав на себе руки через те, що йому загрожувало виселення з житла.

 У 2016 році поліціянт купив на аукціоні, який організувала одна з приватних банківських  установ, котедж. Але мешкав тут недовго. У 2020 році за рішенням суду, був виселений із забудови.  Також, як розповідає місцеве джерело, вплинути на таке рішення молодого чоловіка могла нестабільна ситуація в родині. Поліціянт  не міг мирно з’ясувати сімейні  стосунки зі своєю жінкою.  Покійний не написав рідним чому він так поступив. Без батька залишилось двоє дітей.

 Поліцією відкрито провадження за ст. 115(Умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Одеській області військовий вчинив самогубствоУ Подільську, що в Одеській області, родичі військовослужбовця знайшли його вдома повішеним. На місце викликали поліцію та медиків. Працівники "швидкої" констатували смерть.  За інформацією, 28-річний військовий повісився вдома, використавши кабель. Відомо, що чоловік ніс службу за контрактом у військовій частині А2980 одинадцятого окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини