Головна Новини Суспільство події В Одеській області в авто живцем згорів начальник охорони приватної компанії: подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області в авто живцем згорів начальник охорони приватної компанії: подробиці трагедії

Правоохоронці вже назвали можливу причину загибелі чоловіка в машині в Одеській області

11 жовтня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

В Одеській області у службовому авто під час пожежі загинув керівник служби безпеки приватної агрофірми "Косівське". Раніше він був правоохоронцем. Про це повідомляє УНІАН.

В Одеській області в авто живцем згорів начальник охорони приватної компанії: подробиці трагедії

На Одещині в машині згорів керівник охорони приватної компанії (фото з відкритих джерел)


За інформацією пресслужби Нацполіції Одеської області, 59-річний керівник підрозділу охорони сільськогосподарського приватного формування пішов з життя в населеному пункті Коси. Там поліцейські знайшли пошкоджений вогнем службовий автомобіль, в якому і перебував знищений вогнем труп людини. Поки вони стверджують, що це — нещасний випадок. Адже слідство тільки почалося.


Кажуть, що експоліцейський курив за кермом і в той час йому стало погано, можливо, стався серцевий напад. Машина могла спалахнути від напівзотлілої цигарки. Тіло чоловіка було повністю знищено вогняною стихією, залишилися лише кістки.

Розслідується кримінальне провадження за ст. 115 "Умисне вбивство" з позначкою "нещасний випадок" КК України. Слідчі проводять експертизи, щоб встановити реальні причини загоряння службового автомобіля і причину смерті їх колишнього колеги. Вони не виключають, що в разі встановлення доказів протиправної діяльності ця кримінальна справа може бути перекваліфікована.

Кілька місцевих одеських Telegram-каналів пишуть, що колишній поліцейський, що загинув у палаючому авто — Олександр Поплавський, який був співробітником підрозділу Державтоінспекції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі на ринку "7-й кілометр" невідомі забрали у жінки більше мільйона гривень. На найбільшому в Україні оптовому ринку "7 кілометр" невстановлені особи пограбували жінку з Чернівців, яка приїхала сюди за товаром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини