Головна Новини Суспільство події В Одесі на ринку "7-й кілометр" невідомі забрали у жінки понад мільйон гривень: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі на ринку "7-й кілометр" невідомі забрали у жінки понад мільйон гривень: подробиці

Припускається, що зловмисники зникли на автомобілі

12 вересня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

На найбільшому в Україні гуртовий ринку, що неподалік Одеси – "7 кілометр", невстановлені особи  пограбували жінку з Чернівців, яка приїхала сюди за товаром і забрали велику суму грошей – понад мільйон гривень.

В Одесі на ринку "7-й кілометр" невідомі забрали у жінки понад мільйон гривень: подробиці

Жінку побили та відібрали гроші (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує УНІАН, посилаючись на інформацію, отриману від представників поліції Одещини.  Пограбування  37-річної приїжджої сталось вранці,  в поліцію про це повідомив один з працівників, які охороняють цей об’єкт.

За отриманою інформацією, кілька чоловіків напали на жінку, яка приїхала за товаром  на вулиці Базовій. Вони  випустили їй в обличчя сльозогінний газ, завдали ударів та забрали дві валізи з коштами. Там було понад 1 мільйон  гривень готівкою.

Невідомі грабіжники щезли з території базару на авто, яке їх чекало. Поліція відразу розпочала операцію "Перехоплення". Пошуки злочинців продовжуються, порушене кримінальне провадження.

 
Що таке "Сьомий кілометр"?

Офіційна назва ринку "7-й кілометр" — ТОВ "Промтоварний ринок". Це найбільший гуртово-роздрібний ринок Європи. Розташований в Овідіопольському районі Одеської області, неподалік від Одеси, на 7-му км Овідіопольської дороги, звідки й з'явилася неофіційна назва.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомило про те, що в Одесі, в дитячій кімнаті ресторану, на трирічну дитину впали скляні двері.Сталось це в дитячій кімнаті відпочинкового закладу. Добре, що все закінчилось лише переляком, ніхто, на щастя, не загинув. Трирічний малюк, якого дорослі можливо вперше взяли з собою до ресторану, дуже злякався. Адже двері, які ледве його не покалічили, були скляні і важкі. Про  цю прикру подію розказала мама  малюка. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

13 вересня 2021, 17:52

СМИ-первоисточник ошиблось в своей публикации и уже её исправило (это ограбление никак не касалось "7-го километра" и было НЕ на его территории, а совершенно по другому адресу. Вот исправленная новость Униана: https://www.unian.ua/incidents/zabrizkali-gazom-i-pobili-na-rinku-7-y-kilometr-nevidomi-vidibrali-u-zhinki-ponad-milyon-griven-novini-odesi-11542222.html А вот опровержения одесских СМИ: https://dumskaya.net/news/na-sedmom-kilometre-razboyniki-otobrali-u-predpr-151151/ Инцидент произошёл на территории огромного закрытого частного складского комплекса "Нове місто", который располагается по другому адресу и даже никак не граничит с 7-м километром. К примеру, 7-й километр расположен в посёлке Авангард в Одесской области, а "Нове місто" - в Одессе и территориально расположено напротив заправки "Сокар" и "Эпицентра", никак даже по границе города и области с рынком не соприкасаясь. В этом складском комплексе расположен кроме собственно складов также торгуют интернет-магазины. Вот опровержение самого 7-го километра: ОПРОВЕРЖЕНИЕ: НА ТЕРРИТОРИИ РЫНКА "7 КМ" РЕЗОНАНСНЫХ ПРАВОНАРУШЕНИЙ ЗА ПОСЛЕДНЮЮ НЕДЕЛЮ НЕ БЫЛО http://7km.net/7km-news/oproverjenie-na-territorii-rinka-7-km-rezonansnih-pravonarushenii-za-poslednyouyou-nedelyou-ne-bilo


Новини