Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині призупинили роботу гімназії через інфекцію у дітей: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині призупинили роботу гімназії через інфекцію у дітей: що відомо

Постраждали 13 дітей

21 вересня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

13 школярів на Миколаївщині, які пили воду з джерела, заразились ротавірусною інфекцією. Учні та педагоги освітнього закладу з містечка Нова Одеса відзначали День здоров’я за межами населеного пункту. Багато хто з присутніх пив холодну джерельну воду. Саме вона стала причиною спалаху інфекції в малих городян.   Про це інформує  пресслужба Миколаївського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

На Миколаївщині призупинили роботу гімназії через інфекцію у дітей: що відомо

Діти отруїлися джерельною водою під Миколаєвом (фото з відкритих джерел)

На  загальношкільному заході  були присутні майже 160 школяриків та 14 педагогів. Всі пили  джерельну воду, харчувались бутербродами, які брали з дому.

В малих учасників заходу підвищилась температура, виникли й інші короткочасні розлади здоров’я. Їх одразу оглянули місцеві медики, які надали їм необхідні рекомендації щодо лікування.

Зараз 13 хворих малих  городян  проходять лікування в інфекційному відділенні місцевого медичного закладу. Всі інші школярі перебувають вдома, через цей інцидент із зараженням водою, навчання на один день призупинили. Список всіх учасників передали місцевим медикам, аби вони могли вести спостереження за станом їх подальшого самопочуття.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що заманював дітей цукерками, а потім роздягав їх та фотографував. На Миколаївщині затримали педофіла.В Україні правоохоронці затримали ще одного педофіла. Місцевий житель з Миколаївської області заманював дітей солодощам у безлюдні місця, роздягав та знімав їх на мобільний телефон. В Україні правоохоронці затримали ще одного педофіла. Місцевий житель з Миколаївської області заманював дітей солодощам у безлюдні місця, роздягав та знімав їх на мобільний телефон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини