Головна Новини Суспільство події На Львівщині пенсіонерка випала з маршрутки прямо на проїжджу частину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині пенсіонерка випала з маршрутки прямо на проїжджу частину: подробиці

Водій не перевірив чи закриті двері

11 жовтня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

На Львівщині місцева жителька отримала травми, вилетівши з рейсового маршрутного мікроавтобуса. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Львівщини. Вона мала місце  вранці, 11 жовтня в населеному пункті Звенигород.

На Львівщині пенсіонерка випала з маршрутки прямо на проїжджу частину: подробиці

Жінка випала з маршрутки під Львовом (фото з відкритих джерел)

За словами поліціянтів, 61-річна пенсіонерка, яка зайшла в салон мікроавтобуса, навіть не встигла і присісти, як вилетіла на асфальт, просто під колеса інших машин. Бо кермувальник навіть не пересвідчився, чи закриті двері буса, він летів вперед. На щастя, львів’янка лише отримала тілесні ушкодження, інші авто її обминули.

 Карета "швидкої" госпіталізувала  потерпілу пасажирку в місцевий медичний заклад.

 Поліціянти виїхали на місце інциденту, опитали свідків і тепер вирішують питання про відповідальність водія пасажирського транспорту.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "швидка" збила людину на переході. Цей інцидент мав місце на автостраді "Київ-Чоп", в районі населеного пункту Солонка. Момент аварії потрапив на відео через реєстратор іншого водія, який теж їхав трасою. На ролику можна побачити, як мчала лікарська карета, навіть не зменшивши швидкість перед пішохідним переходом, яким в цей час йшов місцевий житель. Коли вже сталось нещастя, кермувальник  медичного авто таки зупинився і присутні в ньому медики почали рятувати львів’янина. За інформацією відділу комунікацій Нацполіції Львівщини, 33-річний мешканець сусіднього населеного пункту Новий Розділ, який зазнав травм під час наїзду, вже в лікарні. Поліціянти порушили кримінальне провадження за ч .1 ст. 286  — порушення правил безпеки дорожнього руху  КК. Кермувальнику Швидкої, якому виповнилось 64 роки, загрожує покарання  строком до 3 років позбавлення волі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини