Головна Новини Суспільство події На кордоні з РФ затримали 71-річну бабусю з несподіваним "товаром" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні з РФ затримали 71-річну бабусю з несподіваним "товаром" (ВІДЕО)

Відеороликом із бабусею-наркодилеркою поділилися українські прикордонники

15 грудня 2020, 16:19 comments1157
Поділіться публікацією:

Наркокур’єром, як виявилося, можуть бути й пані дуже поважного віку. Так, українські прикордонники сторопіли, коли затримали бабусю на українсько-російському кордоні, яка виявилася у її 71 рік наркодилером. Про це інформує Державна прикордонна служба України у своєму Telegram-каналі, публікуючи відповідне відео.

На кордоні з РФ затримали 71-річну бабусю з несподіваним "товаром" (ВІДЕО)

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що бабусю-наркодилерку прикордонники спільно з митниками затримали в прикордонному пункті пропуску "Гоптівка" на кордоні з Російською Федерацією. Вік зловмисниці становить 71 рік. Як розповіли в Держприкордонслужбі, бабуся несла за пазухою до Росії дві пляшки з марихуаною.

Виявити заборонені речовини прикордонникам допоміг службовий пес. Хоча й бабуся, як можна побачити у відеоролику, намагалася відволікти собаку своєю сумочкою.

Як зазначається в повідомленні ДПСУ, порушницю поважного віку разом із її "товаром" було передано правоохоронцям.

Нагадаємо, днями на кордоні з Росією було знайдено обгорілий автомобіль із несподіваним вантажем. Оглядаючи обгорілі уламки мікроавтобуса, прикордонники знайшли у ньому залишки червоної та чорної ікри. Водій та можливі пасажири покинули місце аварії до прибуття представників українських служб. Наразі встановлюється, чи було підпалено "УАЗ" навмисно — для приховування спроби переправити контрабанду. Опубліковано відео з місця інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", іспанці намагалися протягнути майже 2 тонни конопель через французький кордон. У розслідуванні фігурує водій вантажівки. Цей інцидент — рекорд для регіонального митного управління Діжона з 2016 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини