Головна Новини Суспільство події На контрольному посту чоловік почав різати собі руки: хто його спинив
commentss НОВИНИ Всі новини

На контрольному посту чоловік почав різати собі руки: хто його спинив

На Рівненщині прикордонники обеззброїли чоловіка, який різав собі руки на контрольному посту

сьогодні, 16:06
Поділіться публікацією:

На одному з контрольних постів у Сарненському районі Рівненщини чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння порізав собі ножом руки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби.

На контрольному посту чоловік почав різати собі руки: хто його спинив

Ілюстративне фото

Пасажир мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, який зупинили для перевірки дотримання прикордонного режиму, вийшов із транспортного засобу, дістав ніж, лаявся та агресивно поводився. Після того, як чоловік з неадекватною поведінкою наніс собі кілька порізів, прикордонники його обеззброїли. Пораненому дебоширу надали допомогу, на місце події викликали швидку та співробітників Нацполіції.                                         

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                               

Вугледарські "ждуни" радо зустріли окупантів після захоплення міста (ВІДЕО)

У Вугледарі місцеве населення, яке не бажало евакуюватися на територію України, зустріло окупантів з розкритими обіймами. Відео зустрічі окупантів з місцевими опублікував журналіст Андрій Цаплієнко, пише портал "Коментарі".

Люди на відео зазначають, що з 2014 року перебували в умовній "окупації" збоку України, жаліються, що їх називали сепаратистами та пригнічували. У свою чергу окупант на відео заявив, що усіх їх все одно евакуюють з міста, можливо у когось є родичі у росії. А також ворожий військовий не розуміє, чому їх називають "окупантами".

"Кого мы оккупируем?", — дивується він. Зазначимо, що місто Вугледар було окуповане на цьому тижні, коли українські військові, щоб не потрапити в оточення, вийшли з позицій на більш вигідні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини