Головна Новини Суспільство події На Київщині жінка просила Путіна вдертися на Україну з військами
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині жінка просила Путіна вдертися на Україну з військами

Провокаторка публікувала на міжнародних онлайн-платформах петиції із закликами введення російських військ

14 червня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

У той час, коли українські військові на сході відстоюють та обороняють від агресора українські території, жінка на Київщині всіляко намагалася закликати президента РФ Володимира Путіна вдертися на Україну з російським військами.

На Київщині жінка просила Путіна вдертися на Україну з військами

Пропагандистка Путіна. Фото: ssu.gov.ua

Як повідомляє пресслужба СБУ, пропагандистка була адміністратором кількох антиукраїнських ресурсів у популярній соцмережі, де активно критикувала Україну, підтримувала дії російської влади, схвалювала анексію Криму та окупацію українських територій на сході.

Затята прихильниця Кремля також публікувала на міжнародних онлайн-платформах громадських ініціатив петиції, у яких просила Путіна вторгнутися на українські території з військами, захопити схід України та приєднати їх до Росії. Жінка активно поширювала петиції в інтернеті та збирала підписи.

За інформацією СБУ, провокаторка регулярно розповсюджувала в мережі матеріали російських пропагандистів, які, зокрема, "дискредитували підрозділи Збройних Сил України у районі ООС і пропагували діяльність бойовиків-терористів "ДНР".

Відомо, що пропагандистка збиралася організувати на просторах інтернету антиукраїнську кампанію з провокаціями напередодні спільних військових навчань України і НАТО. Експертизи визнали, що матеріали агітаторки містять заклики до повалення конституційного ладу України.

Під час обшуків у домі зловмисниці було знайдено мобільні пристрої та комп’ютерну техніку із доказами її антиукраїнської пропаганди.  

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Раніше сайт "Коментарі писав про те, як російська пропаганда вплинула на українців та які сфери життя найбільше зачепила.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ssu.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

14 червня 2021, 13:48

Главный вопрос - она идейная или ей платили? Если она борец за идею - то это ее личное мнение и за это могут осудить только на Украине.


Новини