Головна Новини Суспільство події На Херсонщині поліцейський підстрелив атошника
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині поліцейський підстрелив атошника

Поліцейський, який перебував за кермом легковика, порушив правила дорожнього руху і ледь не спровокував ДТП

15 червня 2021, 03:56
Поділіться публікацією:

Інспектор поліції ледь не спровокував ДТП, а атошник разом з побратимом наздогнали порушника та намагалися з'ясувати стосунки. Конфлікт на дорозі в Херсонській області дійшов до стрілянини. Про це повідомляє "Сегодня".

На Херсонщині поліцейський підстрелив атошника

Поліція (фото з відкритих джерел)

Поліцейський, який перебував за кермом легковика, порушив правила дорожнього руху і ледь не спровокував ДТП. Відеореєстратор зафіксував, як коп не зупинився і продовжив рух. Але його спіткало авто і перекрило шлях.

"Я йому сигналив фарами, він самостійно зупинився. Я проїхав вперед нього — відстань між машинами була метрів 5 попереду. Підійшов до нього, він сидів в машині, у нас почалася словесна перепалка. Я почав їм пояснювати, хто він і що він, що так ніхто не їздить", — розповідає Сергій.

У відповідь на повчання Сергія поліцейський дістав пістолет. Два постріли — і двоє поранених.

У салоні крім Сергія було двоє його товаришів по службі та троє дітей. Наймолодшому — всього два роки, старшому — 16. Діти злякалися, коли почули постріли. Сергій і його побратим отримали по кулі в ногу. Пістолет був травматичним, тому поранення не страшно. Але Сергій зізнається: не думав, що отримає поранення в тилу, після того, як 4 роки відслужив на Донбасі. Зараз поліцейський, який завершив суперечку на дорозі пострілами, дає свідчення.

Як повідомляли раніше на Житомирщині чоловік ножем зарізав 67-річну сусідку, а дочці та зятю загиблої завдав ножові поранення в груди. Зловмисник з місця пригоди зник, поліція його розшукала тільки в сусідній Вінницькій області на залізничному вокзалі. Дочка загиблої змогли зателефонувати родичам і попросити викликати "швидку". У обох — ножові поранення грудної клітини. Увечері, коли вони вже пішли спати, сусід вибив двері в будинок і накинувся з ножем. Дружина стала захищати чоловіка. Сусід вдарив ножем в груди і її. На крики зі своєї кімнати вибігла мати і почала закривати собою дочку. Сусід витягнув її на вулицю і там убив. Більш детально читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.segodnya.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

15 червня 2021, 04:56

Два тупых клоуна хотели решить все силой как привыкли, но не получилось))))) Полицейского наградить, пидорасов посадить за злостное неповиновение полиции))))))))))))))


Новини