Головна Новини Суспільство події На Херсонщині окупанти стріляли по групі дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині окупанти стріляли по групі дітей

Одна дитина загинула

17 квітня 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

З початку вторгнення російських окупантів в Україні загинуло 202 дитини. За останню добу загинули дві дитини. Про це у своєму Telegram-каналі повідомила Уповноважена Верховна Рада з прав людини Людмила Денісова.

На Херсонщині окупанти стріляли по групі дітей

Війна України. Фото - з відкритих джерел

За словами омбудсмена, у селі Гаврилівка, що на Херсонщині, російські окупанти відкрили вогонь по групі дітей, яка знімала на мобільний телефон їхню техніку. Один із хлопчиків, який потрапив під обстріл, був поранений і пізніше помер у лікарні.

Крім того, 16 квітня в Ізюмському районі Харківської області окупантами було обстріляно автомобіль, у якому перебувала сім'я у 15-річній дівчинці. Внаслідок обстрілу підліток отримав поранення.

На Київщині 17-річний хлопець відчинив двері в покинутій будівлі, куди він прийшов із друзями під час прогулянки, як раптом пролунав вибух. На щастя, усі хлопці вижили. Один із постраждалих отримав травми голови, проте госпіталізації не потребував.

У місті Пологи, що на Запоріжжі, під час обстрілу постраждала 12-річна дівчинка.

Також Денисова зазначила, що у Сумській області від попадання на міни та розтяжки загинули 5 дітей.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що через війну проти України у світі зростає ненависть до росіян. Експерти розповіли, чи перетворюється на тавро російське громадянство через агресію РФ проти України.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що на думку експертів, війна в Україні не закінчиться незабаром, а українцям слід готуватися до глибокої та затяжної війни. Також експерти висловили свою думку щодо ситуації в Маріуполі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини