Головна Новини Суспільство події На Херсонщині коня перефарбували в зебру й змусили працювати в нестерпну спеку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині коня перефарбували в зебру й змусили працювати в нестерпну спеку (ВІДЕО)

Українці вкрай обурилися подібною подією

28 червня 2021, 23:00 comments2529
Поділіться публікацією:

Жителі Херсонської області перефарбували коня в чорно-білий колір, на подобу зебри, і змусили катати відпочиваючих пляжу в спеку +35 градусів. Відео інциденту оприлюднив Telegram-канал hu *** y_kherson, пише "УНІАН".

На Херсонщині коня перефарбували в зебру й змусили працювати в нестерпну спеку (ВІДЕО)

На Херсонщині коня перефарбували в зебру - фото з відкритих джерел

Відзначається, що перефарбованого коня помітили на пляжі в Скадовську. На відео чітко видно, як тварина пересувається узбережжям, катаючи дитину. Поруч з конем — господар, який веде коня за вуздечку.

Українці вкрай обурилися подібною подією і гнівно прокоментували інцидент:

"Бідолаха, йому, напевно, дуже жарко", "Нехай на своїх горбах катають людей", "Пересувні зоопарки заборонили, і таку х *** ю теж потрібно заборонити", — пишуть користувачі.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що глобальна зміна клімату — одна з найважливіших проблем на сьогоднішній день, оскільки це явище несе соціальні і психологічні наслідки, а також загрожує економіці та екології. Вчені розповіли, які види тварин можуть опинитися під загрозою зникнення. Експерти відзначили, що якщо Земля прогріється більш ніж на 3 градуси за Цельсієм (вище рівня доіндустріальної епохи), тоді острівні види тварин, у тому числі лемури, блакитні журавлі, гігантські черепахи, а також рідкісні види морських тварин, можуть зникнути. Якщо поточні тенденції до потепління клімату збережуться, це може статися вже до 2100 року.

Більш серйозне потепління призведе до втрати 30-50% видів біорізноманіття. Особливо постраждають тропіки, де процеси вимирання вже зараз відбуваються в 2-4 рази частіше, ніж у помірній зоні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я

28 червня 2021, 22:14

Козлы


Новини