Головна Новини Суспільство події На фронті загинув заслужений артист України
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті загинув заслужений артист України

Офіційно Ігор Воронка значиться як зниклий безвісти

12 липня 2024, 14:21
Поділіться публікацією:

На фронті загинув заслужений артист України та провідний артист Національної академічної капели "Думка" Ігор Воронка. Про його смерть повідомила його дружина Марина Раєвська через соціальні мережі.

На фронті загинув заслужений артист України

На фронті загинув Ігор Воронка

Марина Раєвська повідомила, що похорон Ігоря поки не може відбутися, оскільки його тіло не доставлене до рідного міста через бойові дії на тій території. Він офіційно вважається зниклим безвісти.

“Я пишу це, але досі не можу в це повірити... Ми втратили чудову людину, батька та друга. Він назавжди залишиться у наших серцях”, – написала Марина Раєвська.

Колеги Ігоря теж висловили свою скорботу. Микола Трофімов, колишній керівник капели "Думка", сказав:

"Ось і в наш дім прийшла біда... З глибоким сумом повідомляємо про героїчну загибель за незалежність України провідного артиста капели "Думка", надзвичайно талановитої людини, заслуженої артиста України Ігоря Воронки. Вічна слава герою! Вічна пам'ять! Царство небесне!"

Читайте також на порталі "Коментарі" — Відомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захоплюючими творами, такими як "Не твоя собача справа" та "Мертві моделі", поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, відома актриса Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки Марія Агапітова також приєдналася до Сил оборони України. Минулого року актриса вже намагалася вступити до армії, але тоді їй відмовили, сказавши, що "прийде її час". Нині вона отримала можливість служити своїй країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини