Головна Новини Суспільство події На дорозі "Київ-Одеса" загинуло двоє людей: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

На дорозі "Київ-Одеса" загинуло двоє людей: що відомо про трагедію

Вночі дорога була перекрита через аварію

10 жовтня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

В дорожньо-транспортній пригоді загинуло двоє людей, що їхали в рейсовому автобусі. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

На дорозі "Київ-Одеса" загинуло двоє людей: що відомо про трагедію

На дорозі зіткнулися автобус і вантажівка, фото Нацполіції

Смертельна аварія трапилася на 455 кілометрі дороги "Київ-Одеса", неподалік села Холодна Балка. В темну пору доби на цій ділянці зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус. Скільки пасажирів в автобусі перебувало на момент зіткнення не повідомляється.

Водій вантажівки марки MAN їхав дорогою у напрямку Києва, коли врізався в автобус, що їхав тією ж смугою руху попереду. Від удару автобус перекинувся на бік посеред дороги.

На місце прибули патрульні, слідчо-оперативна група Одеського районного відділення та слідчі, що кваліфікуються на розслідуванні ДТП. Поліціянти викликали рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій та екстрену медичну допомогу.

Відомо, що шість потерпілих, що їхали в автобусі, було госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості. Серед потерпілих підліток. Травмованих доставили до районної лікарні.

На місці аварії було виявлено два тіла пасажирів автобусу, лікарі констатували їх смерть.

За фактом буде відкрито провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Водія вантажівки затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Протягом ночі дорога до Києва була перекрита, водіїв просили об'їжджати ділянку іншими шляхами.

Як повідомляв портал "Коментарі", мер Яремчі потрапив у аварію. Керівник громади в Яремче потрапив в аварію, він при свідомості, зараз перебуває в медичному закладі на обстеженні. Відомо, що один з водіїв був напідпитку.

Також ми писали, що в Польщі сталося смертельне ДТП, в якому загинули українці. Легковий автомобіль злетів з дороги в кювет, перекинувся та врізався в дерево, що росло обабіч дороги. В результаті в аварії від несумісних з життям травм загинуло двоє молодих українців.

На дорозі ”Київ-Одеса” загинуло двоє людей: що відомо про трагедію - фото 2
На дорозі ”Київ-Одеса” загинуло двоє людей: що відомо про трагедію - фото 3
На дорозі ”Київ-Одеса” загинуло двоє людей: що відомо про трагедію - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини