Головна Новини Суспільство події Один з водіїв був у нетверезому стані: мер Яремчі потрапив у ДТП (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з водіїв був у нетверезому стані: мер Яремчі потрапив у ДТП (фото)

За інформацією поліції, посадовець керував автомобілем у нетверезому стані

8 жовтня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Міський голова курортного містечка Яремче Андрій Мироняк  ввечері 7 жовтня постраждав  в дорожній автотрощі, яка  сталась на одній з вулиць. Про це інформує відділ комунікацій Яремчанської міської ради.

 Один з водіїв  був у нетверезому стані: мер Яремчі потрапив у ДТП (фото)

Аварія сталася в Яремче 7 жовтня близько 20:00 (фото if.npu.gov.ua)

 Як стверджується в опублікованій інформації, керівник громади в Яремче потрапив в аварію, він при свідомості, зараз перебуває в медичному закладі на обстеженні.

 За інформацією  пресслужби  Головного управління Нацполіції  Івано-Франківщини, ДТП була скоєна пізно ввечері. Зіткнулись два авто, кермувальник одного з них порушив правила безпеки. Зокрема, 49-річний місцевий житель, збираючись виїжджати на своїй іномарці з міста в напрямку Микуличина, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся  з іншою іномаркою, за кермом якої знаходився 37-річний житель одного з районів Івано-Франківщини.

 За фактом автотрощі, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 Кримінального кодексу.  Це — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Нагадаємо, що коментарі у ДТП потрапив мер одного з міст7 вересня у місті Вознесенськ, на перетині вулиць Берегового та Черняховського, зіткнулися два транспортних засоби: автобус та легковик. Чи за кермом автомобіля Volkswagen Passat перебував 32-річний мер Вознесенська з'ясують правоохоронці. Мер Євгеній Величко отримав травми внаслідок аварії. На місце прибули патрульні, швидка медична допомога та слідчо-оперативна група. Медики "швидкої" оглянули потерпілого. Про характер його травм не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини