Головна Новини Суспільство події На Донбасі знову загострення: численні обстріли і поранення — деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі знову загострення: численні обстріли і поранення — деталі

Окупанти як і раніше використовують заборонені гранатомети і кулемети

1 квітня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Військова обстановка поблизу лінії розмежування на Донбасі з кожним днем все більше загострюється. Попри спроби домовитися про хоча б тимчасове перемир'я, російські бойовики продовжують активно обстрілювати позиції українських військових. Так, за повідомленням штабу ООС, 1 квітня режим тиші був порушений мінімум шість разів.

На Донбасі знову загострення: численні обстріли і поранення — деталі

1 квітня на Донбасі було поранено українського військового. Фото: полк "Азов"

Також є інформація про одного пораненого з числа українських військовослужбовців. Боєць зазнав поранень під час гранатометного обстрілу неподалік від селища Шуми. Нагадаємо, що кількома днями раніше біля цього ж населеного пункту були зафіксовані масштабні обстріли російських окупантів. Це стало причиною загибелі відразу чотирьох представників ЗСУ, ще двоє бійців отримали поранення різного ступеня.

Як інформують у штабі Операції об'єднаних сил, поранений сьогодні військовий вже знаходиться в руках медичних працівників. При цьому стан військовослужбовця характеризують як задовільний.

Варто зазначити, що обстріли велися не лише біля Шумів. Також заборонені кулемети і гранатомети працювали на підконтрольній окупантам території поблизу Старогнатівки, Світлодарська, Золотого-4, Водяного та деяких інших населених пунктів. У цих випадках втрат або поранень серед особового складу української армії зафіксовано не було. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Кремлі назвали нібито реальну причину скупчення особового складу армії РФ і військової техніки неподалік від українського кордону. Як подібні дії коментує представник Володимира Путіна, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ви знайдете інформацію про те, який прогноз на майбутнє щодо відносин України і Росії робить представник української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Крім цього варто прочитати, що про реінтеграцію Донбасу думає одна з нардепів України Вікторія Гриб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини