Головна Новини Суспільство події На Донбасі знову обстріли: є поранені і загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі знову обстріли: є поранені і загиблі

Трагедія сталася близько другої години по полудні

26 березня 2021, 17:13
Поділіться публікацією:

На Донбасі зафіксовано чергове загострення. Близько 14:00 26 березня російські окупанти обстріляли позиції українських військовослужбовців. Про інцидент повідомляє прес-служба української делегації в Тристоронньої контактної групи.

На Донбасі знову обстріли: є поранені і загиблі

Загинуло четверо бійців ЗСУ. Фото із відкритих джерел

Після атаки противника четверо українських бійців загинули. Також повідомляється, що ще двоє отримали поранення різної тяжкості. Обстріл стався в напрямку селища Шуми Донецької області. Більш конкретних даних поки невідомо.

Вітчизняна делегація збирає екстрену внутрішню нараду. Конкретні рішення з приводу того, що сталося обіцяють опублікувати через кілька годин, ближче до вечора.

Тим часом весняне загострення на Донбасі прогнозували деякі експерти. Імовірність збільшення бойової активності російських окупантів проти української армії оцінював в 60-70% політтехнолог Олександр Курбан. Крім іншого фахівець говорив про можливе збільшення кількості обстрілів вітчизняних позицій бойовиками. Детально про причини такої позиції можна дізнатися на порталі "Коментарі".

Також журналісти аналізували можливість "Нормандської четвірки" домовитися про повне припинення вогню на окупованому Донбасі. Заступник директора Українського інституту майбутнього Євген Мироненко не робив позитивних прогнозів щодо російсько-української війни, конкретно називаючи РФ стороною збройної агресії. За словами експерта, Україні слід обговорювати будь-які сценарії щодо припинення вогню з суспільством, щоб заручитися підтримкою хоча б одного з них. Це може допомогти нашому уряду виглядати переконливо при переговорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини