Головна Новини Суспільство події На Донбасі почалося великоднє загострення — подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі почалося великоднє загострення — подробиці

Наближення Великодня не принесло довгоочікуваного перемир'я на Донбасі — російські окупанти п'ять разів порушили режим тиші

1 травня 2021, 21:44 comments1037
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що більшість українців радіє початку травня і прийдешньому святу Воскресіння Христового, схід країни знову страждає від військового загострення. За повідомленням представників штабу Операції Об'єднаних Сил, 1 травня російські бойовики активно обстрілювали позиції ВСУ.

На Донбасі почалося великоднє загострення — подробиці

Бойовики п’ять разів порушили режим тиші 1 травня. Фото із відкритих джерел

Відзначається, що режим тиші був порушений окупантами мінімум п'ять разів. Різна заборонена зброю використовувалося бойовиками неподалку Пісків, Південного, Новгородського та Шумів.

Як інформують українські військовослужбовці, позиції страждали від військової потужності кулеметів, гранатометів і навіть мінометів. Також бойовики ОРДЛО не гребували використовувати також заборонені поблизу лінії розмежування безпілотники.

Саме в результаті такої атаки осколкові поранення отримав один із українських захисників. Повідомляється, що бійцю вчасно забезпечили всією необхідною допомогою, і зараз він знаходиться під наглядом медиків. Наразі він знаходиться у задовільному стані.

Інцидент із пораненням стався неподалік Водяного.

Варто зазначити, що для захисту власних рубежів українські військовослужбовці відстрілювалися у відповідь — що не заборонено домовленостями.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що українська сторона регулярно повідомляє про порушення режиму тиші з боку бойовиків ОРДЛО, що є причиною поранень та загибелі наших захисників. Однак бойові втрати несе і сторона противника. Так, протягом квітня російські окупанти попрощалися відразу із 31 бійцем, які підтримують невизнані республіки. Більше подробиць можете дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ми повідомляли про те, яку, на думку Леоніда Кравчука, стратегію по відношенню до України вибудовує Російська Федерація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини