Головна Новини Суспільство події На деяких трасах з Києва заборонили рух вантажівок: де і на яких ділянках
commentss НОВИНИ Всі новини

На деяких трасах з Києва заборонили рух вантажівок: де і на яких ділянках

На трасах із Києва до Чопа та до Ягодина тимчасово заборонили рух вантажівок

21 листопада 2022, 20:42
Поділіться публікацією:

На автомобільних трасах зі столиці України в напрямку до Чопа та Ягодина у Житомирській області тимчасово перекрили рух для вантажівок. А все через складні погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на прес-службу Укравтодору.

На деяких трасах з Києва заборонили рух вантажівок: де і на яких ділянках

На трасах з Києва до Чопа та Ягодину заборонили рух вантажівок (ілюстративне фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що незабаром в цьому регіоні зміниться погода, зокрема, прогнозують сильний сніг та хуртовину. Тож з 18:00 буде запроваджено обмеження руху для вантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення. Мова йде про М-06 Київ — Чоп км 68+340 — 258+513; М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) км 79+717 – км 245+948.

В "Укравтодорі" пояснили, що такі обмеження прийняли для того, аби не допустити дорожньо-транспортні пригоди та виникнення заторів. Також у відомстві зазначили, що про зняття обмеження буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні можливі проблеми на дорогах через негоду. 21 листопада в Україні на дорогах очікується ожеледиця, сильні снігопади, що можуть призвести до порушення руху транспорту. Тільки у південних та південно-східних областей країни буде нормальна погода. У повідомленні йдеться, що вдень у північних регіонах, Києві, Київській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях прогнозують сильний мокрий сніг та дощ, місцями можливе налипання мокрого снігу та ожеледиця. Відтак рятувальники оголосили І рівень небезпеки. Окрім цього, в ДСНС України водіїв закликають по можливості утриматися від далеких поїздок та використання особистого транспорту. 

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини