Головна Новини Суспільство події На анексованому півострові запровадили обов'язкову вакцинацію: кого щеплюватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

На анексованому півострові запровадили обов'язкову вакцинацію: кого щеплюватимуть

Відомо, що в Росії зафіксували значне зростання кількості хворих

19 жовтня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Відомо, що в анексованому Криму теж запровадили обов'язкову вакцинацію для певних категорій робітників. Місцева окупаційна влада встановила певні вимоги до рівня вакцинації населення, яке, ймовірно, вакцинуватимуть російською вакциною. Про це повідомляє РБК-Україна.

На анексованому півострові запровадили обов'язкову вакцинацію: кого щеплюватимуть

Вакцинація від COVID-19, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що на півострові зростає кількість хворих на коронавірусну хворобу, тому встановили нові вимоги. Отже, повинні вакцинуватися освітяни, працівники лікарень, соціальні робітники, касири та продавці магазинів й супермаркетів, офіціанти та кухарі в кафе та ресторанах. Однак це далеко не вичерпний перелік професій.

Обов'язково щеплення мають зробити фактично всі люди, які працюють в сфері обслуговування. Мова йде про заклади культури, краси, поштового зв'язку, спортивні заклади. Також мають бути вакциновані водії таксі, автобусів й, звичайно, державні службовці.

Відповідно до затверджених документів, працівники цих професій мають отримати дві дози вакцини до 20 грудня. Які застосовуватимуть санкції до тих, хто не зробить щеплення, не вказано.

Також відомо, що до 1 листопада треба надати в медустанови списки співробітників, що підлягають імунізації. Як відомо, в Росії було днями зафіксовано черговий антирекорд — за добу виявили нових випадів 34 325.

Як повідомляв портал "Коментарі", економічний експерт, експерт з питань тимчасово окупованих територій Юрій Смілянський розповів що означає перепис населення в Криму, який проводить Росія. Фахівець нагадує, що ООН рекомендує проводити перепис населення з частотою раз на 10 років.

Також ми писали, що для регіонів України встановлено виконання цільових показників щодо охоплення вакцинацією населення на рівні 1,5 мільйона щеплень в тиждень. Такі планові показники вже підписані главою МОЗ Віктором Ляшко і розіслані по областям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини