Головна Новини Суспільство події Моторошне відео, на якому жінку ледь не вбила блискавка, стало вірусним у мережі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Моторошне відео, на якому жінку ледь не вбила блискавка, стало вірусним у мережі (ВІДЕО)

Природні явища можуть бути не тільки красивими, а й лякаючими та небезпечними. Один із таких моментів і був зафіксований жінкою у Флориді.

28 грудня 2022, 02:25 comments1250
Поділіться публікацією:








Днями на Мексиканську затоку обрушився сильний шторм, який спричинив велику кількість потужних блискавок, а також породив торнадо EF-1 зі швидкістю вітру близько 100 миль на годину.  

Моторошне відео, на якому жінку ледь не вбила блискавка, стало вірусним у мережі (ВІДЕО)

Блискавки/Фото з відкритих джерел

Внаслідок стихійного лиха у штаті Флорида (США) було пошкоджено десятки житлових будинків: шквальний вітер зривав дахи з будівель та валив дерева. Повідомляється, що тисячі людей залишилися без електроенергії через потужні блискавки та торнадо. Також є постраждалі: щонайменше двоє людей отримали травми.

Так, під час шторму дівчина на ім'я Бріттані Лабонте перебувала у Мадейра Біч і вирішила вийти на балкон, щоб зняти на камеру мобільного телефону розгул стихії. Якоїсь миті потужна блискавка буквально розірвала небо поряд із переляканою дівчиною, яка спочатку навіть не зрозуміла, що саме сталося.

Відео Бріттані опублікувала в соціальній мережі і воно відразу стало вірусним. Дівчина зазначила, що вона не постраждала і просто злякалася. "Нам пощастило, дуже пощастило", підписала своє епічний відео Лабонте.

Слід зазначити, що сильні грози у грудні не рідкість для Центральної Флориди. Сильні шторми відбуваються тут саме в зимовий період через те, що холодне повітря стикається з теплою повітряною масою штату.

Раніше "Коментарі" писали про те, як звучить чорна діра: вчені "перетворили" імпульс на звук (ВІДЕО). Завдяки сучасним технологіям вченим вдалося "перетворити" електромагнітне випромінювання від чорної дірки на повноцінний "звук".

Читайте також: У Каліфорнії стався потужний землетрус (ВІДЕО). Геологічна служба США повідомила, що вранці 20 грудня на узбережжі Північної Каліфорнії стався сильний землетрус.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини