Головна Новини Суспільство події Миттєва карма: під Харковом працівник СТО викрав Lexus і розбив його в ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Миттєва карма: під Харковом працівник СТО викрав Lexus і розбив його в ДТП

Чоловік перебував у нетверезому стані

22 грудня 2020, 16:41
Поділіться публікацією:

Національна поліція повідомляє про те, що в Харківській області співробітник одного з місцевих СТО викрав іномарку, щоб покататися. Однак його поїздка тривала недовго — через деякий час викрадач потрапив у ДТП.

Миттєва карма: під Харковом працівник СТО викрав Lexus і розбив його в ДТП

ФОТО: Національна поліція

21 грудня від 21-річної власниці автомобіля Lexus RX 300 надійшло повідомлення в поліцію про викрадення транспортного засобу. За словами дівчини, вона залишила машину на СТО в селі Циркуни.

37-річний співробітник автомобільного сервісу вирішив скористатися відсутністю господині машини і покататися на іномарці. Слідуючи по кільцевій дорозі, неподалік екопарку, чоловік не впорався з керуванням і злетів з траси в бік лісосмуги. За даними поліції, співробітник СТО знаходився в нетверезому стані. Життю чоловіка нічого не загрожує, однак його госпіталізували з травмами.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушникові загрожує до 5 років позбавлення волі", — повідомили в поліції Харківської області.

Раніше стало відомо, як шахраї вимагають гроші у власників автомобілів. Зловмисники шантажують водіїв, стверджуючи, що зробили в машині "закладку", яка може обернутися дорогим ремонтом. Аферистам вдається пробратися в салон автомобіля.

Також портал "Коментарі" розповідав про те, як шахраї обманюють українців за новою схемою. Аферисти відправляють повідомлення, в якому вказується, що на ваше ім'я надійшли грошові кошти, і щоб їх отримати потрібно передзвонити за вказаним номером. Також шахраї докладають код, який ви повинні будете повідомити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини