Головна Новини Суспільство події Молилися, коли автобус заносило: на Буковині пасажири розповіли, як їхали слизькими дорогами
commentss НОВИНИ Всі новини

Молилися, коли автобус заносило: на Буковині пасажири розповіли, як їхали слизькими дорогами

Місцеві жителі скаржаться на не посипані дороги

9 грудня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

На Буковині через зимові заметілі та морози автостради не лише покриті снігом,  на асфальтовому покритті утворилась так звана льодова кірка. Тому мандрувати на автомобілі зараз непросто та пов’язано з ризиком для життя. Про це в соціальних мережах інформує  працівниця ЗМІ Ганна Вакарчук.

Молилися, коли автобус заносило: на Буковині пасажири розповіли, як їхали слизькими дорогами

Журналістка розповіла про дороги на Буковині (фото з відкритих джерел)

 Вона написала про те, як мандрувала трасою під час негоди, ще й пасажирам допікала ожеледиця.

За  словами журналістки,  коли є хоч найменші  можливості в зимову хурделицю не їхати кудись в робочих справах, ліпше таки залишитись  вдома. Вона відмітила, що була вже в різних "перепльотах" в різні моменти свого життя, але, щоб транспортний засіб з пасажирами стихія розвертала посеред дороги, а всі подорожні  разом говорили молитву "Отче наш" – таке спостерігала вперше. Подяка Богу і їх кермувальнику, що все вирішилось благополучно.

Ганна Вакарчук ще  написала, що дорожнє покриття на місцевих автострадах не посипане  скрізь, де їдуть транспортні засоби.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мотоцикліст на Буковині врізався в маршрутку, загинуло двоє хлопців.Поліціянти, які виїжджали на місце біди, розповіли, що 20-річний кермувальник швидкісного "залізного коня" в’їхав  в пасажирське авто Renault Master, за кермом якого був  мешканець  Хмельниччини.  Під час ДТП  й загинули кермувальник та його на рік менший ровесник. Порушене кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.Працівники слідства працюють зі свідками та проводять інші необхідні дії.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини