Головна Новини Суспільство події Міжнародну організацію «Лікарі без кордонів» просять допомогти провести евакуацію захисників Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародну організацію «Лікарі без кордонів» просять допомогти провести евакуацію захисників Маріуполя

Окупанти не дозволяють вивозити поранених захисників міста з металургійного комбінату «Азовсталь»

6 травня 2022, 22:59
Поділіться публікацією:

Мінреінтеграції звернулося до міжнародної організації "Лікарі без кордонів" з проханням допомогти провести евакуацію захисників Маріуполя. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію нардепа Михайла Радуцького.

Міжнародну організацію «Лікарі без кордонів» просять допомогти провести евакуацію захисників Маріуполя

Евакуація з "Азовсталі" (фото з відкритих джерел)

Окупанти не дозволяють вивозити поранених захисників міста з металургійного комбінату "Азовсталь".

"Найгарячішою точкою війни залишається Маріуполь. Ворог штурмує територію металургійного комбінату "Азовсталь", де разом із українськими захисниками перебувають цивільні. Через гуманітарний коридор за посередництвом ООН та міжнародного комітету "Червоного хреста" вдалось організувати евакуацію понад ста мирних громадян, які перебували у бомбосховищах комбінату. Але поранених військових окупанти вивозити не дозволяють. В умовах постійних обстрілів, нестачі їжі, питної води, медикаментів наші герої продовжують боротьбу. Серед них чимало поранених, які потребують невідкладної медичної допомоги. Декілька днів тому польовий шпиталь був розбомблений, що унеможливлює лікування поранених",- йдеться у повідомлені політика.
З країною-агресором домовитись про евакуацію поранених не вдається.
"Мінреінтеграції звернулось до голови місії міжнародної медичної організації "Лікарі без кордонів" Мішеля-Олів'є Лашаріте з проханням сформувати місію для евакуації захисників Маріуполя. Як голова парламентського Комітету з питань здоров’я нації підтримав звернення. Закликав колег з поважної міжнародної медичної організації допомогти врятувати наших героїв",- зазначив Радуцький.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скільки ще людей врятували з "Азовсталі" та Маріуполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини