Головна Новини Суспільство події Міноборони готує масштабні військові навчання в Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони готує масштабні військові навчання в Херсонській області

Підготовка молодих бійців під координуванням Міноборони будуть проходити десять днів

13 серпня 2020, 22:43 comments1119
Поділіться публікацією:

У Херсонській області з 17 по 26 вересня буде проходити навчання за програмою "Об'єднані зусилля — 2020" з підрозділами територіальної оборони. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони на своїй сторінці в Facebook.

Міноборони готує масштабні військові навчання в Херсонській області

Відзначається, що з даного приводу нещодавно відбулася координаційна нарада щодо навчань за участю військових і керівників Херсонської області, відповідальних за територіальну оборону області.

"Під час наради, зокрема, йшлося про взаємодію між силовиками, логістичне забезпечення, планування та відпрацювання різних сценаріїв", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про можливість повномасштабної війни з Росією , якщо її війська виконають наказ про вторгнення в Херсонську область.

"За нашими даними, ворог поки ніякого наступального удару не підготував. Основні підрозділи знаходяться в пунктах постійної дислокації, а вздовж адмінграніци між Автономною республікою і Херсонською областю ми бачимо тільки невелика кількість підрозділів і зараз вони лише спостерігають за військовими з нашого боку", — розповів на початку минулого місяця командувач Об'єднаних сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини