Головна Новини Суспільство події Міністр МВС розповів, скільки часу потрібно на розмінування України
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр МВС розповів, скільки часу потрібно на розмінування України

Піротехніки ДСНС вже знешкодили близько 130 тисяч боєприпасів

4 червня 2022, 21:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Міністерстві внутрішніх справ України розповіли про те, скільки часу знадобиться на розмінування території, яка була замінована та забруднена нерозірваними боєприпасами внаслідок вторгнення Росії. Про це йдеться в офіційному Telegram-каналі МВС України.

Міністр МВС розповів, скільки часу потрібно на розмінування України

Денис Монастирський. Фото з сайту МВС

Так, за словами міністра МВС Дениса Монастирського, зараз заміновано та забруднено нерозірваними снарядами близько 300 тисяч квадратних кілометрів українських земель.

"Це половина території України. На розмінування у таких масштабах потрібно 5-7, а то й 10 років", — Денис Монастирський.

Зазначається, що з початку війни піротехніки ДСНС вже знешкодили близько 130 тисяч боєприпасів. Очищено близько 30 тисяч квадратних кілометрів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Запорізькій області ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів і вантажівку з боєкомплектом. ВСУ дають гідну відсіч противнику. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Байден висловився з приводу ідеї Кісінджера про обмін українських територій на мир з агресором. Байден наголосив, що Україна сама має вирішувати, що робити зі своєю територією. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформували про те, що Зеленський запросив міста США до участі в українському амбітному проекті. Президент звернувся до мерів американських міст. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що пес Патрон відвідав у львівській лікарні поранених дітей: зворушливі фото. Популярний пес-сапер Патрон у Львові відвідав поранених дітей. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини