Головна Новини Суспільство події Ми стоїмо за Україну: азовець написав нареченій, що вони стоятимуть до останнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми стоїмо за Україну: азовець написав нареченій, що вони стоятимуть до останнього

Микола шість років віддав службі у полку «Азов»

14 травня 2022, 19:20
Поділіться публікацією:
Українські захисники продовжують битися і захищають "Азовсталь". Один із бійців полку "Азов" Микола написав своїй наречені, що вони будуть боротися до останнього, адже вони стоять за всю Україну.
Відомо, що Миколі 24 роки, шість із яких він віддав службі у полку "Азов". Зараз він на "Азовсталі". На нього чекає наречена Оля, з якою Микола мав побратися цього літа.
"Ми стоїмо за Україну, за всіх мертвих, живих та ще не народжених, ми стоїмо за нашу спільну свободу. Україна понад усе, Україна – це всі ми, за це ми і стоїмо і будемо стояти до останнього", — написав Микола нареченій.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україна домовляється про евакуацію важкопоранених захисників з "Азовсталі". Наша країна  в цей час проводить  перемовини про евакуацію  38 важкопоранених захисників з  підприємства "Азовсталь". Про це повідомляє віце-прем'єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції окупованих територій нашої країни Ірина Верещук. Посадовиця  зазначає, що  виконуючи  доручення Володимира Зеленського  "ми ведемо дуже складні перемовини щодо евакуації важкопоранених бійців з Азовсталі в обмін на полонених росіян". Ірина Верещук стверджує,  що публічні  коментарі, з якими виступають  деякі політики, журналісти  та громадські  діячі, висловлюючи свої думки про зміст перемовин,  дезінформують та дезорієнтують співвітчизників. Крім цього, вони завдають шкоди самому  процесу перемовин. За її словами, перемовини ведуться тільки про 38 важкопоранених (лежачих) бійців. Представниця уряду  наголошує  на тому, що не потрібно "не пускатися в нереальні міркування та заяви — тільки реалістичність і тверезість думок та дій дасть результат".
 

Ми стоїмо за Україну: азовець написав нареченій, що вони стоятимуть до останнього

Микола написав листа своїй нареченій (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини