Головна Новини Суспільство події Мешканці Ізюма на Харківщині через окупантів залишились без газу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканці Ізюма на Харківщині через окупантів залишились без газу: подробиці

Без газу в оселях залишається 40 тисяч мешканців

2 березня 2022, 20:06
Поділіться публікацією:

Сьогодні, післяобідньої пори в Харківській області, в місті Ізюмі  в результаті авіаційного удару російських агресорів було виведено з ладу місцевий газопровід. 

Мешканці Ізюма на Харківщині через окупантів  залишились без газу: подробиці

На Харківщині окупанти пошкодили газотранспортну систему (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує  Оператор ГТС України. 

Зокрема, станом на 18:30 повідомили, що місто Ізюм залишиться без постачання голубого палива. 

За оприлюдненою представниками цього відомства інформацією, цілеспрямована атака на об'єкти критичної інфраструктури рахується, як терористичний акт, скоєний стосовно мирних  громадян  нашої країни. 

Зокрема, представники Оператора ГТС України уточнюють, що через скоєний авіаційний удар  без голубого палива в своїх оселях  лишається майже 40 тис. населення. 

 Важливо, що в середу, 2 березня, в місті  Харків загарбники обстріляли будівлю Харківського обласного Управління поліції. Також під серію обстрілів потрапили корпуси соціологічного факультету Національного Університету імені Каразіна. КЩе в місті  від удару агресорів постраждало  приміщення Харківської  міської ради.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Збройні сили України вперше перейшли в наступ на Донбасі: подробиці з Офісу президента

Представник  Офісу президента  Олексій Арестович повідомив приємну новину. Українські  військовослужбовці вперше  за час оборонних боїв почали наступати на ворога на Донбасі.  Вони просуваються вперед на околицях окупованої Горлівки, що на території  Донецької  області.Радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського  повідомив про це представникам ЗМІ під час онлайн-брифінгу, що транслювався у соціальних мережах. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини