Головна Новини Суспільство події Меру Миколаєва окупанти надіслали повідомлення з пропозицією здати місто (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Меру Миколаєва окупанти надіслали повідомлення з пропозицією здати місто (ФОТО)

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич отримав повідомлення від окупантів із закликом здати місто

14 березня 2022, 21:25 comments3103
Поділіться публікацією:

Міському голові Миколаєва  Олександру  Сєнкевичу  прийшло  повідомлення від агресорів  з пропозицією "не доводити місто до гуманітарної катастрофи". Відповідаючи ворогам,  Сєнкевич нагадав  загарбникам, де тепер  знаходиться їх російський військовий корабель. Про це  посадовець написав в  Телеграмі.

Меру Миколаєва окупанти надіслали повідомлення з пропозицією здати місто (ФОТО)

Олександр Сєнкевич (фото з відкритих джерел)

Сєнкевич повідомив, що загарбники пропонують меру  Миколаєва не дозволяти  націоналістам прикриватися ним та обговорити з ними гарантії безпеки.

"Олександре Федоровичу, не доводьте до гуманітарної катастрофи, подумайте про своїх громадян і родини! Для обговорення гарантій безпеки звертатися до Телеграм",- було зазначено в тексті загарбників.

Вони також звертають увагу українського посадовця на ситуацію в місті і попереджають, що від його дій залежить його подальше майбутнє.  

Відповідаючи їм,  миколаївський мер висловив прохання згадати, де знаходиться російський корабель.

"Доброго дня. Ви не підкажете, де зараз знаходиться російський корабель? Якщо захочете здати техніку і заробити грошей, пишіть. Я все організую", — відповів посадовець.

Меру Миколаєва окупанти надіслали повідомлення з пропозицією здати місто (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти з "Градів" і "Ураганів" почали обстрілювати Миколаїв.Російські загарбники знову  стріляють по українським містам. Вони  стріляють, як  правило, по будинках  звичайних людей,  знищують об’єкти  цивільної інфраструктури. На днях вони обстріляли  місто Житомир.  Як результат, було зруйновано житловий будинок, нанесені пошкодження по приміщенню,  в якому знаходилась  котельня. Зараз загарбники  почали бомбардувати  територію Миколаєва. Російські окупанти  обстрілюють миколаївців  з "Градів" і "Ураганів". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини