Головна Новини Суспільство події Мають мати вибір: у Чернівецькій області батько відмовився віддавати 4 дітей до школи
commentss НОВИНИ Всі новини

Мають мати вибір: у Чернівецькій області батько відмовився віддавати 4 дітей до школи

Чоловік із дружиною дає дітям "сімейну освіту"

11 листопада 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

На Буковині Путильська районна судова установа наклала штраф в розмірі 850 гривень на тата чотирьох дітей, який не захотів  відпускати їх на навчання до місцевої школи через поганий вплив на їх виховання. Про це інформує  Путильська районна судова установа, оприлюднюючи власну  постанову.

Мають мати вибір: у Чернівецькій області батько відмовився віддавати 4 дітей до школи

Чоловік каже, що живе у діалозі з природою (фото з відкритих джерел)

 Мешканець Конятинської громади Дмитро Поп’юк, який був присутній, як відповідач на судовому засіданні, зазначив, що організував власне життя, як наближене  до природного. А в оточуючому соціумі бачить лише вплив негативу  та агресії для розвитку своїх синів і доньок. Саме тому цього року глава багатодітного сімейства вирішив відмовитись  від подальшої освіти дітей, яку вони отримували в місцевій школі.

Сам буковинець сказав, що шанує лише природний закон життя, а суспільство порушило його, написавши  свої соціальні закони. Відповідаючи на запитання головуючого, що він, як  батько має подбати про їх освіту, Дмитро Поп’юк зазначив, що вони здобувають сімейну освіту. І вона вища, ніж освіта суспільна.

 Мама дітей, яка виступила в судовому засіданні, розповіла, що їх старшого сина, тоді десятикласника, побили інші школярі в перерві між заняттями.

Разом з тим,  Путильська районна судова установа визнала мешканця Буковини винним в тому, що він скоїв адмінпорушення, яке передбачене ч. 1 ст. 184 вітчизняного адміністративного кодексу. Це  кваліфікується, як невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.  На жителя громади  накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 грн. Також відповідач має оплатити з власної кишені судовий збір в розмірі 454 грн. Також судове рішення можна оскаржити в апеляційній установі протягом 10 днів з дня  його винесення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  у Чернівцях жорстоко вбили і пограбували чоловіка, який приїхав купити авто.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини