Головна Новини Суспільство події Матір відмовлялася йти до лікарні: на Прикарпатті розповіли нові подробиці смерті немовляти з COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Матір відмовлялася йти до лікарні: на Прикарпатті розповіли нові подробиці смерті немовляти з COVID-19

Вагітність у жінки проходила без ускладнень

24 вересня 2021, 23:19
Поділіться публікацією:

У Коломиї в місцевому пологовому закладі помер новонароджений малюк, який від своєї матері ще до народження інфікувався ковідом. У крихти виявили пневмонію. Про це повідомляє "Громадське".

Матір відмовлялася йти до лікарні: на Прикарпатті розповіли нові подробиці смерті немовляти з COVID-19

Дитина прожила лише кілька днів (фото з відкритих джерел)

Завідувач пологового будинку Богдан Ленчовський, який прокоментував цю ситуацію, уточнив, що малюк народився 18 вересня в обідню пору. Увечері він пішов з життя, не дивлячись на те, що медики робили все можливе, щоб врятувати його. За кілька днів здогад лікарів підтвердився — у немовляти вже був ковід.

Малюк народився живим, але його негайно потрібно було рятувати. Крихітку розмістили в палаті інтенсивної терапії, під'єднали до апарату ШВЛ, але краще йому не стало і він пішов із життя.

Його матір звернулася за повноцінною медичною допомогою за трохи більше ніж тиждень перед пологами. Думала, що у неї застуда. Лікувалася трав'яними настоянками, але полегшення не було. Медики встановили ковід. Це підтвердив і ПЛР-тест, який зробила майбутня матір.

В її померлої крихітки ковід викликав пневмонію, яка стала для новонародженого смертельною.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували, що у Міністерстві охорони здоров'я розповіли, куди поділи хворих на коронавірус із затопленої лікарні на Прикарпатті. Пацієнти з коронавірусом із лікарні, яку затопило під час повені на Прикарпатті, залишаються у своїх палатах. Їх вирішили не евакуювати з медустанови. Вода почала підступати до лікарні в Галичі Івано-Франківської області два дні тому. Деякі приміщення залило, але серйозних ушкоджень немає. В основному постраждали тільки підвали. Тому від масової евакуації вирішили відмовитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини