Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, куди поділи хворих на коронавірус із затопленої лікарні на Прикарпатті
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, куди поділи хворих на коронавірус із затопленої лікарні на Прикарпатті

Через повінь на Прикарпатті підтопило 11 медичних установ, серед яких лікарня, де лікують пацієнтів з коронавірусом

26 червня 2020, 09:51 comments1287
Поділіться публікацією:

Пацієнти з коронавірусом з лікарні, яку затопило під час повені на Прикарпатті, залишаються у своїх палатах. Їх вирішили не евакуювати з медустанови. Про це розповів глава Мінохоронздоров'я Максим Степанов в ефірі програми "Право на владу".

У МОЗ розповіли, куди поділи хворих на коронавірус із затопленої лікарні на Прикарпатті

Вода почала підступати до лікарні у Галичі Івано-Франківської області два дні тому. Деякі приміщення залило, але серйозних пошкоджень немає. В основному, постраждали лише підвали Тому від масової евакуації вирішили відмовитися. З лікарні вивезли тільки трьох породіль. Інші пацієнти продовжують лікування. В тому числі, не стали кудись перевозити і хворих з коронавірусом, — каже Степанов.

"Ми готувалися до того, що, можливо, доведеться проводити масову евакуацію. Розробили маршрути, куди саме вивозити хворих. Але зараз ситуація повністю контрольована. У районній лікарні лікуються 9 хворих з коронавірусом. Але потреби в їхній евакуації зараз немає", — запевняє міністр охорони здоров'я.

Районна лікарня в Галичі — не єдина, яка постраждала від сильної повені. Крім неї на Прикарпатті водою залило ще 10 установ.

Зливи спровокували сильний паводок на Прикарпатті кілька днів тому. За оцінками експертів, за останні 12 років це найбільша повінь в регіоні.

Раніше "Коментарі" розповідали, чому паводки на Прикарпатті досягли настільки руйнівних масштабів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини