Головна Новини Суспільство події Матір покійного нардепа Полякова записала емоційне звернення на могилі сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Матір покійного нардепа Полякова записала емоційне звернення на могилі сина

Напередодні депутата поховали на чернігівському кладовищі

12 жовтня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Матір народного обранця від Чернігівщини Антона Полякова через соціальні мережі щиро подякувала всім українцям і землякам, які проявили своє співчуття і підтримали рідних молодого політика в цей важкий час. Відеоролик з материнською подякою всім землякам за щирість і слова підтримки виставлений у соціальних мережах. Записали його на місці останнього місця спочинку її сина в рідному Чернігові.

Матір покійного нардепа Полякова записала емоційне звернення на могилі сина

Матір Антона Полякова подякувала за підтримку (скріншот відео)

Матір нардепа говорить просто і зворушливо. Каже, що вчора на цьому чернігівському кладовищі поховали її улюблену дитину. І висловлює щирі слова подяки звичайним українцям за те, що підтримали в момент несподіваної трагедії та співпереживають її великому материнському горю.

"Сім'я народного депутата Антона Полякова висловлює всім, хто простягнув нам руку допомоги в цій складній ситуації, щиру подяку. Вічна і світла пам'ять померлому", — так завершується текст звернення.


Смерть Антона Полякова, що відомо

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що таксист, що підвозив нардепа Полякова, зізнався у брехні. Таксиста, в автомобілі якого виявили тіло загиблого нардепа Антона Полякова, майже добу протримали в поліцейській дільниці. Причому поліціянти нічим не обґрунтовували такі дії. Копи нібито застосовували фізичну силу до затриманого. Адвокат розповів, що Поляков опинився в автомобілі таксі не по своїй волі. Його туди пересадили з іншої машини. При цьому раніше вийшов ряд публікацій у ЗМІ про те, що таксист сам розповідав, як підібрав нетверезого нардепа в центрі Києва.


Також "Коментарі" повідомляють про те, що в поліції розповіли про останні години життя нардепа Полякова. Працівники поліції міста Києва перевірили, чим займався народний обранець Антон Поляков, який пішов з життя в ніч з 7 на 8 жовтня у приватному таксі, в кілька останніх годин свого життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини