Головна Новини Суспільство події У поліції розповіли про останні години життя нардепа Поляков: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У поліції розповіли про останні години життя нардепа Поляков: подробиці

Громадянин Джамбулатов, з яким Поляков перебував у ресторані перед своєю смертю, не є кримінальним авторитетом

8 жовтня 2021, 19:14 comments2129
Поділіться публікацією:

Працівники поліції міста Києва перевірили, чим займався народний обранець Антон Поляков, який пішов з життя вночі з 7 на 8 жовтня в приватному  таксі, в кілька останніх годин свого життя. Про це  під час зустрічі з представниками медіа повідомив, начальник Нацполіції столиці Іван Вигівський.

У поліції розповіли про останні години життя нардепа Поляков: подробиці

Поліція дізналася, як нардеп Поляков провів останні години свого життя (фото з відкритих джерел)

За його словами, покійний поїхав в один з нічних закладів міста, де випивав зі своїм приятелем.  Після цього вони мандрували по Києву. Його приятель зробив пропозицію підвезти його на квартиру, де мешкав депутат. Але він відмовився, сказавши, що посварився зі своєю пасією. І півтори години вони катались по столиці.  Цей  знайомий, поспішаючи у  своїх справах, пересадив  Полякова в автомобіль  таксі, який мав доставити його додому. На одній з вулиць таксист скоїв порушення, його зупинив патрульний екіпаж поліції. Саме вони побачили в салоні авто пасажира, що лежав на задньому сидінні.

Головний поліцейський Києва зазначив, що кермувальник  таксі розповів поліції, що його пасажир п’яний і йому погано. Саме київські поліціянти викликали медиків  і почали надавати парламентському обранцю  першу медичну допомогу. Медики, які прибули на виклик, почали рятувати  його, але заходи реанімації не змогли повернути нардепа до життя, він помер.  В крові встановили майже 1 проміле алкоголю.

Разом з тим, цей впливовий київський правоохоронець не підтвердив інформацію, опубліковану в соціальних мережах, що напередодні смерті нардеп провів в товаристві кримінального авторитета.

 У розважальному закладі він пригощався разом з Русланом  Джамбулатовим, але він немає відношення до криміналу і не є судимим. Також прізвище цього громадянина не міститься в санкційному списку.

 Важливо, що встановлено особу приватного кермувальника, який також виступатиме в ролі свідка в цій справі, як і Руслан Джамбулатов

 Керівник київської поліції ще повідомив, що слідчі перевірять медичну картку покійного нардепа. Зокрема, мають уточнити, чи знав представник парламенту про наявну в нього важку сердечну недугу, яка, за головною версією слідчих, стала причиною його смерті.

Разом з тим, слідство працює в іншому напрямку, за іншою версією. Проводиться експертиза  стосовно наявності в організмі померлого отруйних речовин. Про її результати  повідомлять через кілька днів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформувало про те, що Олександр Корнієнко дав коментар про смерть Антона Полякова.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини