Головна Новини Суспільство події Людей діставали з машини: на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Людей діставали з машини: на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Аварія у Дніпропетровській області трапилася у вівторок вдень, зазначили у поліції

12 жовтня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:








В Дніпропетровській області неподалік населеного пункту  Привільне в автотрощу потрапила іномарка, в якій знаходилось  четверо людей. Кермувальник  авто виїхав на узбіччя та зіштовхнувся з деревом. Від сильного удару один з пасажирів вилетів на узбіччя дороги, водій загинув, а двоє інших через блокування автомобіля залишились в салоні. Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Людей діставали з машини: на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

На Дніпропетровщині легковик потрапив в аварію, загинув водій, є постраждалі (фото dp.dsns.gov.ua)

 Подорожуючих, які були в шоковому стані після аварії, із зім’ятої іномарки дістали рятувальники. 40-річний кермувальник авто  після смертельного зіткнення помер. Він припустився помилки під час руху, вилетів на узбіччя, де наїхав на придорожнє дерево. Пасажир, який під час руху авто вилетів з салону, на щастя, отримав легкі травми і їхати до медичного закладу відмовився. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками.На Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровського району не змогли розминутися відразу четверо водіїв вантажних автомобілів. Аварія сталася після восьмої години вечора. Уже о 20:23 рятувальники знали, що на Полтавському шосе зіткнулися машини, до того ж одна з них спалахнула в результаті удару. У дорожню аварію потрапили винятково вантажівки: "Scania", яка перевозить нафтопродукти, "Mercedes"-"малотоннажка", а також дві машини марки "DAF", одна з яких підходить для перевезення урожаю зернових. Від вогню постраждав другий "DAF", проте водієві вдалося уникнути значних пошкоджень, він вчасно покинув салон автомобіля. На жаль, сумна доля чекала на людину, що знаходилася за кермом "Mercedes". Під час зіткнення на цей автомобіль припав один із найсильніших ударів. Водій помер на місці ще до прибуття рятувальників, яким довелося розрізати автомобіль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини