Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО)

У результаті зіткнення четверо людей постраждало, водій одного з автомобілів помер на місці

18 серпня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:








З наслідками масштабної дорожньої катастрофи зіткнулися пізно увечері вівторка, 17 серпня, жителі Дніпра. На Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровського району не змогли розминутися відразу четверо водіїв вантажних автомобілів. Деталями інциденту і відео з місця подій поділилися співробітники місцевого ГУ ДСНС України.

У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО)

В ДТП зіштовхнулися одразу чотири вантажних авто. Фото: ГУ ДСНС України

Аварія сталася після восьмої години вечора. Уже о 20:23 рятувальники знали, що на Полтавському шосе зіткнулися машини, до того ж одна з них спалахнула в результаті удару.

У дорожню аварію потрапили винятково вантажівки: "Scania", яка перевозить нафтопродукти, "Mercedes"-"малотоннажка", а також дві машини марки "DAF", одна з яких підходить для перевезення урожаю зернових.

Від вогню постраждав другий "DAF", проте водієві вдалося уникнути значних пошкоджень, він вчасно покинув салон автомобіля.

У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5
У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 6
У Дніпрі сталася ДТП з чотирма вантажівками: чи є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 7

На жаль, сумна доля чекала на людину, що знаходилася за кермом "Mercedes". Під час зіткнення на цей автомобіль припав один із найсильніших ударів. Водій помер на місці ще до прибуття рятувальників, яким довелося розрізати автомобіль, щоб дістати затиснуте в залізних лещатах тіло. Встановлено, що загиблий був 1992 року народження.

Всього різні травми в цьому масштабному ДТП отримало четверо людей. Усі вони були доставлені в дніпровські лікарні для отримання медичної допомоги.

Для того, щоб ліквідувати наслідки зіткнення вантажівок, рятувальникам довелося відключати електроніку в автомобілях, а після ще й змивати суміш пального з дорожнього покриття Полтавського шосе. Всього на виклику були присутні 16 працівників рятувальної служби.

Що послужило причиною аварії, з'ясовують представники правоохоронної служби.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що дорожньо-транспортна пригода з жахливими наслідками сталося вночі з 13 на 14 серпня неподалік Києва. Автомобіль, що рухався Житомирською трасою, врізався в пішохода, який вийшов на дорогу в недозволеному для цього місці. Від удару на високій швидкості чоловіка, який перебував під дією алкоголю, буквально розірвало навпіл. Деталі інциденту — в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, що у Львівській області в страшній ДТП розбився на смерть син відомого українського бізнесмена.   Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини