Головна Новини Суспільство події Львів паралізував крижаний дощ: травмпункти заповнені
commentss НОВИНИ Всі новини

Львів паралізував крижаний дощ: травмпункти заповнені

Комунальники посипають шляхи і тротуари, та дощ робить їхні зусилля марними

29 грудня 2021, 22:45
Поділіться публікацією:

На Львівщині не перестає йти холодний крижаний дощ і при мінусовій температурі потоки води відразу замерзають. Дороги та тротуари стали, наче льодяний каток. Рух авто дуже повільний, але вже зареєстровано  більш як два десятки невеликих дорожніх пригод. Про це інформує ТСН.

Львів паралізував крижаний дощ: травмпункти заповнені

Вулиці міста перетворилися на ковзанку (фото з відкритих джерел)

 Працівники міської комунальної служби посипали головні дороги міста, аби транспорту було безпечніше рухатись. Разом з тим, поліція вже зареєструвала більше двох десятків невеликих зіткнень.

За словами одного з міських кермувальників, транспорт ледве їде, цей водій  подолав 4 кілометри за 25 хвилин.

Для львівських городян, міські тротуари, покриті льодом, наче справжня пастка. Міські травмпункти переповнені, лише минулої доби сюди прийшло за допомогою сто містян, 20 з них шпиталізували, бо люди, поспішаючи у справах, отримали на вулицях важкі ушкодження. Вулиці  зранку були посипані сіллю та піском, це завчасу зробили львівські комунальники, але потоки води змивають цей тимчасовий захист.

 На автострадах Львівського регіону, також на перевалах в карпатських горах теж йде дощ. Туди виїхали працівники дорожньої служби, аби забезпечити безпроблемний проїзд автотранспорту. Вони інформують, що міжнародними автострадами можна їхати, але попереджають кермувальників без термінової потреби не виїжджати з дому.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові в житловому будинку стався вибух газуВ місті Львів вечірньої пори  в кількаповерховому  будинку, де розміщені квартири, стався вибух газу. Місцеві рятувальники, які там працювали, виклали відеоролик. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини