Головна Новини Суспільство події Ловили вчителі та рятувальники: на Прикарпатті у школу заповзли отруйні гадюки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ловили вчителі та рятувальники: на Прикарпатті у школу заповзли отруйні гадюки

В школі гадюки збудували собі гніздо

15 вересня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

На Прикарпатті,  в освітній установі виявили гадюк, які вирішили тут провести майбутню зиму. Щоб дати їм раду, педагоги змушені були викликати працівників рятувальної служби, аби переселити небезпечних сусідів  назад до лісової домівки. Про це інформує Управління з питань цивільного захисту населення Івано-Франківської ОДА.

Ловили вчителі та рятувальники: на Прикарпатті у школу заповзли отруйні гадюки

Гадюки заповзли просто в школу (фото з відкритих джерел)

Небезпечні хижаки з’явились в сільському освітньому закладі села Городниця  13 вересня. Там  в той час йшли уроки. Спочатку в коридорі з’явилась одна гадюка, яку педагоги спіймали й випустили до лісу. Але коли вони побачили ще дві хижачки, то почали викликати фахівців ДСНС.

 За словами речниці служби на Івано-Франківщині Христини Перцович, рятувальники знайшли одну небезпечну гостю під плінтусом, іншу під секцією опалення. Освітня установа тут стоїть не один десяток літ, тож хижачки, очевидно, знайшли якісь щілини.

 Також працівники служби звернули увагу дирекції на те, що двері  в приміщенні не зачиняються, чим і скористались непрохані гості, відчуваючи близьку зиму.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що на Прикарпатті страйкують 900 вчителів через борги по зарплатах.В Долинській міській громаді, що на  Івано-Франківщині, педагоги місцевих навчальних закладів оголосили страйк через заборговану зарплатню. У 22 з них призупинено навчання, уроки проходять тільки в чотирьох. З червня освітяни не отримували зароблені гроші. За цей час їм заборгували майже 20 мільйонів гривень. Тому 900 сільських педагогів вирішили страйкувати. За словами чиновниці Долинської громади, педагоги прийшли у свої навчальні заклади, але  в класи не пішли, уроки не відбулись. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини